In fiecare an, pe 26 aprilie, statele-membre ale Organizatiei Mondiale a Proprietatii Intelectuale (OMPI) sarbatoresc Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale, subliniind astfel rolul proprietatii intelectuale in dezvoltarea economica, culturala si sociala a tuturor statelor lumii.

In cadrul seriei de manifestari ocazionate de celebrarea Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale, A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, sub egida Federatiei Asociatiilor de Consumatori, lanseaza Campania Nationala „Nu Contrafacerii! Nu Pirateriei!”, organizeaza, cu sprijinul Curtii de Apel Bucuresti si a Centrului Cultural „Casa Artelor” Sector 3, un eveniment omagial ce marcheaza atat Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale, cat și finalul unei saptamani dedicate domeniului.

Evenimentul se va desfasura in data de 28 Aprilie 2014, incepand cu ora 15.00, la Curtea de Apel Bucuresti – Sala Pasilor Pierduti.

La acest eveniment vor participa reprezentanti, la cel mai inalt nivel, ai ministerelor, autoritatilor de reglementare si aplicare a legislatiei in domeniul proprietatii intelectuale, ambasadelor, camerelor de comert si industrie, asociatiilor profesionale si patronale, titularilor dreptului de proprietate intelectuala, care vor lua cuvantul in cadrul evenimentului.

Evenimentul se va bucura de prezenta reprezentantilor Centrului National pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal al Republicii Moldova si, nu in ultimul rand, ai Asociatiei de Protectie a Consumatorilor ADICONSUM din Italia.

Cu acest prilej, va avea loc receptia oferita de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din Romania – InfoCons. Participantii se vor bucura de un concert de muzica clasica oferit de Centrul Cultural Casa Artelor Sector 3 si sustinut de Orchestra de Suflatori a Colegiului National Dinu Lipatti Bucuresti, condusa de Dirijor Prof. Petanca Marcel.

Recunoscut ca un promotor si organizator de evenimente si programe culturale de elita, Centrul Cultural “Casa Artelor” Sector 3 se alatura acestui eveniment, devenind un partener de viitor pentru Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons.

Totodata, cu aceasta ocazie va fi lansat « Muzeul Contrafacerii » care va cuprinde standuri ale autoritatilor cu drept de sanctiune si coercitie in domeniu, cat si ale unor firme de renume, unde vor fi prezentate produse susceptibile contrafacerii. Vizitarea standurilor expozitionale din cadrul « Muzeul Contrafacerii » este permisa publicului in perioada 29 – 30.04.2014.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Our media: Top10CasinoOnline.COM.