BCR aduce banca la clientii nebancarizati – good.bee Tranzactii Mobile devine BCR Partener Mobil SRL

0
794

Bucuresti, 3 Septembrie 2012 – good.bee Tranzactii Mobile si-a schimbat, recent, denumirea in BCR Partener Mobil SRL.

„Vom continua sa dezvoltam sub conceptul BCR Partener Mobil servicii bancare simple, inovative, pe care oricine si le va putea permite. Consultantii BCR Partener Mobil SRL aduc banca la client, oriunde in Romania si transforma serviciile bancare intr-o optiune accesibila oricui. In demersul nostru vom beneficia, in special in zonele rurale, de puterea si recunoasterea de care se bucura brandul BCR”, a declarat Catalin Moise, Director General BCR Partener Mobil SRL.

Initial o subsidiara a holdingului good.bee, detinut de catre Erste Group si Fundatia ERSTE, compania good.bee Service RO s-a lansat pe piata romaneasca in martie 2009, oferind serviciul good.bee prin care asigura accesul la servicii bancare de baza: un cont curent in lei la BCR pentru a primi venituri sau a tine banii in siguranta, un card de debit Visa Electron pentru retrageri de numerar si cumparaturi si serviciul de tranzactionare mobila pentru a obtine informatii, a primi si trimite bani sau a plati facturi.

„BCR este liderul sistemului bancar din Romania si credem ca este misiunea noastra sa facilitam tuturor accesul la servicii financiare sigure, simple si convenabile. Prin aceasta preluare dorim integrarea in viata bancara a clientilor care nu beneficiaza momentan de acces la servicii bancare de baza. Avem in vedere dezvoltarea unei relatii pe termen lung cu acesti clienti“, a declarat Catalin Moise.

BCR Partener Mobil a incheiat, in luna august a.c., un parteneriat cu operatorul de telefonie mobila COSMOTE Romania. Astfel, in prezent, este asigurata utilizarea serviciului de tranzactionare mobila prin intermediul celor 3 operatori de telefonie mobila principali la nivel national.

Informatii despre clienti BCR Partener Mobil

Aproximativ 60% din clienti se afla departe de banca, in mediul rural si beneficiaza de avantajul de a avea acces la banii lor prin intermediul telefonului mobil sau al cardului de debit.

Cele mai folosite operatiuni de pe telefonul mobil sunt interogarea de sold, transferul de bani instantaneu pe baza numarului de telefon mobil, intre utilizatori si plata facturilor pe baza de sabloane.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.

BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si  643 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – peste 2.000 de bancomate si POS – peste 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti in cadrul a 3.000 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 30 iunie 2012, Erste Group detinea active totale in valoare de 215,2 miliarde EUR, inregistrand un profit operational de 1.751,3 milioane EUR si un raport cost/venituri de 51,9%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here