Sisteme de conferinta Helinick – Calitate si eficienta garantate de profesionisti

0
1515

Gestionarea unui eveniment cu un numar mare de participanti presupune o serie de activitati incepute cu luni inainte ca evenimentul sa aiba loc, capacitati de organizare si rezolvare a problemelor ce pot interveni pe parcurs, precum si rezistenta la stres.

Va puteti ocupa de rezolvarea altor sarcini daca lasati in grija specialistilor detaliile cu privire la sisteme de conferinta, discutii, traducere simultana si vot.
Cu experienta de 26 de ani in solutionarea problemelor de securitate si siguranta electronica din mediul organizational pe piata din Romania, compania Helinick vine in sprijinul evenimentului dumneavoastra prin oferirea unor solutii de comunicare eficiente.

Cum functioneaza un sistem de conferinte?

Un sistem de conferinte este alcatuit dintr-o serie de tehnologii care pot fi folosite pentru interactionarea eficienta a participantilor prin sisteme analoage de discutie sau configuratii complexe realizate cu sisteme digitale in cadrul unui eveniment mare. Poate fi utilizat pentru sali de evenimente de capacitate redusa spre mare, de la 150 pana la 4.000 de participanti, cum ar fi centre comerciale, tribunale sau evenimente de talie locala si internationala.

Brainstorming-ul este una dintre activitatile ce se pot desfasura in timpul unei conferinte. Spre deosebire de brainstorming-ul clasic, in care participantii isi noteaza ideile pe hartie si apoi le prezinta, un sistem de conferinta ofera optiunea anonimitatii. Astfel, participantii pot introduce informatiile in mod direct in unitatile de discutie, fiind accesibile tuturor, acest aspect contribuind la facilitatea comunicarii.
Sistemele de conferinta ofera o varietate de metode de vot, cum ar fi votul numeric, de ordine sau de selectie multipla. Rezultatele se afiseaza in timp real. Spre deosebire de sistemul de vot clasic cum ar fi ridicarea mainilor, votul electronic este anonim.

In principiu, fiecare participant are propriul calculator si poate contribui prin vot sau participare la discutie intr-o sesiune. In felul acesta nu este necesar ca fiecare persoana sa-si astepte randul, ci poate interveni in orice moment.

Principalele caracteristici ale sistemelor analoage de discutie sunt:

Inregistrare si redare digitala;
Designul modern;
Configurare flexibila pana la 150 de unitati;
Optiunea de traducere, sonorizare si multimedia;
Utilizarea in egala masura in configuratii fixe, de sine statatoare, si flexibile.
Ideale pentru o conferinta de dimensiuni variate, echipamentul se instaleaza usor la unitatea centrala si pot fi folosite de oricine. In functie de caracteristicile evenimentului dumneavoastra, puteti opta pentru instalare permanenta sau mobila.
Principalele caracteristici ale sistemelor digitale sunt:
Utilizarea cu usurinta;
Software de gestiune si control de ultima generatie;
Calitate impecabila a sunetului;
Conectivitate de mare viteza prin fibra optica;
Optiunea „touch screen”;
Nu interfereaza cu alte dispozitive;
Materialele pot fi redate prin video proiectoare sau pe ecrane LCD;
Optiunea de traducere in 31 de limbi, inclusiv vorbitor;
Asigura gama completa de facilitati de vot electronic;

Puteti opta pentru sistemul digital in cazul in care aveti un eveniment de anvergura, cum ar fi cele international. In plus, fata de sistemul de discutie, cel digital pune la dispozitie un ecran cu ajutorul caruia participantii primesc toate informatiile necesare.

Indiferent de dimensiunea evenimentului pe care il organizati, Helinick vine in intampinarea problemelor cu solutii concrete si eficiente pentru ca dumneavoastra sa aveti cu o grija in minus si sa va puteti concentra asupra altor aspecte. Puteti consulta ofertele pe site-ul www.helinick.ro sau puteti vizita unul dintre sediile din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca sau Mures.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here