bpv Grigorescu Ştefănică și ANIS anunță încheierea unui parteneriat strategic

0
1193

 

bpv Grigorescu Ştefănică devine partener strategic de drept informatic (Strategic Tech Law Partner) al ANIS, asociația patronală a industriei de software și servicii din România.

 

București,29 ianuarie 2019

bpv Grigorescu Ştefănicăși ANIS anunță semnarea unui acord de parteneriat care atribuiefirmei de avocatură de business rolul de partener strategic de drept informatic al asociației.

Din perspectiva acestui rol, activitatea bpv Grigorescu Ştefănică se va concentra pe:

  1. contribuirea la consolidarea cunoștințelor juridicereferitoare la software și drept informatic ale membrilor ANIS, prin partajarea de informații în cadrul unor serii de discuții și prezentări interactive susținute lameetup-urile și evenimentele desfășurate de organizație;

 

  1. sprijinirea eforturilor asociației de reprezentare a intereselor industriei în ariile de business și de reglementare relevante pentru membrii săi;

 

  1. oferirea de asistență echipei executive a ANIS cu privire la aspectele juridice și de conformitate,cu impact asupra activității ANIS ca organizație.

Prin acest parteneriat, bpv Grigorescu Ştefănică reafirmă angajamentul său de a susține companiile de software și tehnologie în crearea, dezvoltarea și protejarea unei activități prospere, atât în România, cât și la nivel mondial, punând vasta sa expertiză în domeniul tehnologie, media și telecomunicații în serviciul acestei industrii.

Din poziția de firmă de avocatură de prim nivel în domeniul tehnologiei, ne considerăm parte integrantă a ecosistemului industriei de software din România și dorim să contribuim la dezvoltarea acestuia. ANIS este platforma optimă pentru a transforma cunoștințele și conexiunile noastre în beneficii reale pentru jucătorii din industrie, consolidându-ne, în același timp, poziția de prim furnizor de servicii juridice pentru acest sector”, a declarat Cătălin Grigorescu, partener coordonator, bpv Grigorescu Ştefănică.

Parteneriatul cu bpv Grigorescu Ștefănică face parte din noua strategie a ANIS de susținere pentru sectorul tech. Ne dorim să avem aproape specialiști în domenii strategice, iar bpv Grigorescu Ștefănică este unul dintre aceștiparteneri, expertiza lor vasta în domeniul juridic, concentrată pe companiile din sectorul tehnologiei, ne va ajuta sa inițiemși săderulăm proiecte ample pentru membrii ANIS. Industria de hightech este printre cei mai importanți vectori de creștere economicăși de aceea comunitatea tech trebuie sprijinită pentru a-și continua dezvoltarea”, a declaratGabriela Mechea, director executiv, ANIS.

bpv Grigorescu Ștefănică are în portofoliul său unele dintre cele mai sonore nume din industria IT precum Google, Atos, Amazon, Facebook, Hootsuite, Garmin, SAP, Zitec, FintechOS, Fullscreen Digital, Autodesk, Mapbox, Riverbed Technology, Siemens, Hitachi, cât și fonduride investiții de capital de risc și investitori strategici din domeniu.

***

Desprebpv Grigorescu Ștefănică

bpv Grigorescu Ștefănică este o societatea de avocați de afaceri cu o ofertă completă de servicii care adresează proiecte și litigii complexe și cu o formulă unică de competențe juridice și fiscale. Fondată în 2006, societatea este recunoscută internațional pentru focusul în domeniul tehnologie și practica în domenii precum drept societar, fuziuni și achiziții, drept fiscal, dreptul muncii, achiziții publice, servicii medicale, energie și infrastructură. Echipa bpv Grigorescu Ștefănică este menționată constant printre firmele de avocatură recomandate de către cele mai importante publicații internaționale de specialitate: Chambers&Partners, Legal 500, IFLR1000, ITR World Tax.

bpv Grigorescu Ștefănică este membră fondatoare a alianței regionale de societăți independente de avocați bpv Legal care oferă servicii juridice transfrontaliere în Europa Centrală și de Est. Membrii alianței sunt societăți partenere din Bratislava, Bruxelles, București, Budapesta, Praga și Viena.

 

Despre ANIS

  • 20 ani de activitate în România. Înființată în anul 1998, ANIS reprezintă interesele companiilor IT românești și sprijină dezvoltarea industriei locale de software și servicii, creșterea atât a companiilor implicate în proiecte de externalizare, cât și a celor care generează proprietate intelectuală, prin crearea de produse.
  • Peste 130 de membri. În cadrul ANIS sunt reunit atât companii cu capital românesc sau străin, mici sau multinaționale, cu sedii în toate marile centre IT din țară, ceea ce asigură asociației reprezentativitate la nivel național.
  • Peste 38.000 de angajați. Membrii ANIS generează un număr semnificativ de locuri de muncă înalt calificată în societate.
  • Peste 2,5 miliarde de euro cifra de afaceri. Veniturile anuale cumulate ale membrilor, plasează ANIS în zona actorilor cheie în ceea ce privește amprenta economicăîn plan local.

Pentru mai multe informații, accesați pagina Asociației – www.anis.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here