Digitalizarea medicinei și orașul viitorului,   două teme importante dezbătute la summit-urile Virtualized  din 23 și 24 noiembrie 2022

0
1317

Săptămâna aceasta are loc ediția de toamnă Virtualized, primul concept de expo- conferințe B2B din România, desfășurate exclusiv în mediul online, care au drept scop informarea și educarea mediului internațional de afaceri.

 

Pe 23 și 24 noiembrie 2022, specialiștii și profesioniștii din domeniile IT, sănătate, pharma, sustenabilitate, green energy, smart city sunt invitați să participe la două conferințe online organizate în premieră în România, eHealth Summit – Enhancing Life, Excelling in Digital Care și Sustainability Summit – High-Tech Sustainability in our DNA.

 

Accesul la aceste expoziții este gratuit și se face prin înscrierea pe platforma oficială https://www.virtualized.ro/.

 

Asemenea unui eveniment offline, expo – conferințele Virtualized cuprind:

 

  • conferințe online susținute de către experți internaționali,
  • panel-uri unde profesioniști de top dezbat Live subiecte de actualitate din domeniile în care activează;
  • pauze de networking, în timpul cărora participanții pot interacționa în timp real între ei sau cu reprezentanții companiilor participante, accesând chat-ul public, din platforma MyConnector.

 

Noutatea evenimentelor din această toamnă este faptul că atât speakerii cât și audiența sunt internaționale. Printre țările participante vor fi: România, Italia, Germania, Marea Britanie, Irlanda, Suedia, Norvegia, Portugalia, Spania, Lituania, Turcia, Indonezia, Grecia, Ucraina sau Arabia Saudită.

 

Partenerul principal al evenimentelor Virtualized, organizate de Universum Expo, este certSIGN, cel mai important producător și dezvoltator de soluții criptografice din România, în conformitate cu cerințele Regulamentului eIDAS.

În cadrul evenimentelor, certSIGN va prezenta o serie de soluții proiectate special pentru necesitățile specifice mediului de business și pentru facilitarea relațiilor cu instituțiile publice, având o contribuție esențială la trasformarea digitală a acestora.

 

Digitalizarea medicinei, un viitor foarte apropiat

 

Miercuri, 23 noiembrie, orele 11:00 – 17:00, are loc eHealth Summit – Enhancing Life, Excelling in Care 

Prima conferință internațională de eHealth, organizată în România, va face o radiografie completă a ecosistemului global de sănătate, aducând în prim plan tehnologia ca element ce revoluționează medicina sub toate aspectele sale, de la diagnosticare și medicina preventivă, la relația dintre medic și pacient și până la sănătatea publică, în general.

Summit-ul se adresează profesioniștilor din industria medicală și farmaceutică, celor a căror activitate este legată de producția și distribuția de dispozitive medicale, precum și amatorilor de dispozitive de evaluare a stării de sănătate.

 

Din Agenda eHealth Summit 

 

De la subiecți la co-creatori: implicarea cu succes a pacienților în dezvoltarea de soluții eHealth, Dr Christine Jacob, Lector și Cercetător în domeniul sănătății la Universitatea de Științe Aplicate și Arte Northwestern Switzerland FHNW și Steve Bourke,Fondator și CEO la PersonalPulse GmbH. 

 

  • Christine Jacob este lector și cercetător în domeniul sănătății la Universitatea de Științe și Arte Aplicate din Elveția. Cu peste 20 de ani de experiență în industrie, Christine este un manager experimentat în domeniul sănătății, care a deținut mai multe poziții de conducere la nivel internațional în marile companii farmaceutice precum Roche și Novartis. Cariera ei a cuprins mai multe roluri de strategie digitală, scopul ei fiind să sprijine părțile cointeresate să adopte strategii inovatoare de implicare a utilizatorilor, pentru a crea soluții relevante și durabile de eHealth și strategii de implementare a acestora.

 

  • Steven Bourke, CEO și fondator PersonalPulse GmbH. Bourke este avocat și reprezintă interesele pacienților. Lucrează împreună cu pacienții la crearea de instrumente de asistență medicală care sunt relevante, utilizabile și durabile. El a lucrat cu o serie de parteneri din ecosistemul sănătății, mari companii farmaceutice, inclusiv Roche și Novartis. Este co-fondator RheumaCura Foundation, organizație ce are drept misiune: Bolile reumatice și musculo-scheletice pot fi prevenite si vindecate.

 

Viitorul Sănătății a fost ieri, Jens Koegler, Healthcare Industry Director EMEA, VMware

 

  • Jens Koegler este directorul VMware pentru industrie medicală în EMEA.

El oferă suport clienților din domeniul sănătății pentru a dezvolta și implementa aplicații moderne, stimulând astfel inovația și asigurând o îngrijire mai bună a pacienților. Jens joacă astfel un rol cheie în a ajuta clienții să înțeleagă modul în care noile aplicații, dispozitive, cele mai recente tehnologii IT și transformarea digitală stimulează inovația în domeniul sănătății.

 

AI în Sănătate: schimbări cruciale, Dr Ligia Kornowska, Președinte al Consiliului, Data Lake

 

  • Ligia Kornowska, Director general al Federației Spitalelor din Polonia, cea mai mare organizație de spitale din această țară. Lider al „Coaliției AI în domeniul sănătății” pentru Polonia. Kornowska este nominalizată printre „100 de persoane cele mai influente din domeniul sănătății poloneze”, în ultimii 3 ani și a deținut poziții de conducere în startup-uri medicale poloneze de conducere.

 

Care este rolul tehnologiei în domeniul sănătății publice?, Dr. Jhonatan Bringas Dimitriades, Educator și Consilier în Digital Health, Fondator și CEO Lapsi Health

 

  • Jhonatan Bringas Dimitriades este medic, manager și consilier în Digital Health. El lucrează cu o echipă complexă de tehnologi, dezvoltatori, profesioniști din domeniul medical și pacienți, pentru a oferi soluții digitale și tehnice ce au drept scop îmbunătățirea diagnosticului, tratamentului, recuperării și calității vieții pacienților din întreaga lume. Jhonatan este totodată una dintre cele mai influente 50 de voci din domeniul sănătății, conform topului realizat de Medika Life.

 

Viitorul diagnosticării: Asistență medicală personalizată și preventivă în Europa, Dr. Aiden Hannah, Research Analyst, Deloitte UK Centre for Health Solutions

 

  • Aiden Hannah este Research Analyst la Centrul pentru Soluții de Sănătate Deloitte, unde aplică cunoștințele despre științele vieții și industria sănătății pentru a ajuta la găsirea de soluții pentru provocările care afectează industria și pentru a genera previziuni pentru viitor.

 

Joi, 24 noiembrie, orele 11:00 – 17:00, are loc Sustainability Summit: High-Tech Sustainability in our DNA

 

Chiar dacă este încă la început în România, domeniul sustenabilității are o mare importanță atât pentru dezvoltarea economiei cât și pentru a asigura un viitor umanității în sine.

Plecând de la această premisă, summit-ul reunește printre cei mai buni specialiști internaționali, pentru a dezbate împreună modalitățile de a transforma afacerile într-unele sustenabile și a rămâne profitabile totodată. În același timp, Sustainability Summit va prezenta o perspectivă a orașului viitorului, un oraș verde, sustenabil, realizat cu ajutorul tehnologiei.

 

Evenimentul se adresează directorilor generali, antreprenorilor, managerilor de produs, oamenilor de marketing, pasionați de tehnologie și sustenabilitate.

 

Din Agenda Sustainability Summit

Digitalizarea – salvator curat sau dușman murdar?, Jacek Hutyra, Climate Officer, Orange Polonia

  • Jacek Hutyra este responsabil pentru proiectarea, implementarea și animarea strategiei și acțiunilor transversale #OrangeGoesGreen în domeniul protecției mediului. Obiectivul general, bazat pe știință, al companiei este zero emisii de carbon până în 2040.

Bazându-se pe experiența companiei Orange Polonia, sesiunea lui Jacek va răspunde la întrebări precum care ar trebui să fie legăturile și care este echilibrul între responsabilitatea reducerii emisiilor la zero și crearea de valoare pentru părțile interesate?

 

Parteneriate inovatoare și tehnologie durabilă: legăturile dintre tehnologie și facilitarea virtuală pentru ODD, Dr Paola Fiore, Fondator & Director ETICAMBIENTE

 

  • Paola Fiore, fondator și director. Pionier al sustenabilității. Specialist CSR, expert și consultant în mediu și schimbări climatice, educator și ambasador al organizației TeachSDGs la Națiunile Unite. Sesiunea sa va răspunde la toate întrebările despre dezvoltarea durabilă.

 

Drumul spre orașe liniare, Joaquim Alvarez, Head of digital cognitive construction, NEOM

 

  • Poate una dintre cele mai interesante sesiuni din cadrul evenimentului va fi susținută de către Joaquim Alvarez, Head of digital cognitive construction NEOM, compania ce a imaginat și va construi primul oraș al viitorului. Proiectul, Alteța Sa Regală, Prințul Moștenitor Mohammed bin Salman, reimaginează viața urbană, plecând de la principiul mersului pe jos. Comunitățile vor fi construite pe un strat mixt de infrastructură fizică și digitală care conține utilități esențiale și servicii de transport integrate sub suprafață. NEOM va fi un hub pentru inovare, unde companiile globale consacrate și jucătorii emergenți pot cerceta, incuba și comercializa tehnologii inovatoare pentru a accelera progresul uman.

 

Plasticul nu crește pe copaci, dar ar putea, Max Mohammadi, Co-Fondator, Co-founder, CTO & Președinte, PlaticFri

 

  • Max Mohammadi, co-fondator, CTO și preşedinte al Plastic Fri. Max este creatorul PlasticFri, o companie GreenTech stabilită în Suedia, cu misiunea de a pune capăt catastrofei poluării cu plastic. În calitate de lider orientat spre valori și antreprenor social vizionar. Ca inovator, Max a primit numeroase premii inclusiv premiul Alfred Nobel pentru inovație, medalia de aur, premiul pentru cel mai bun inventator, marele premiu suedez pentru inginerie și premiul „Europeanul anului”.

 

Situația sustenabilității și ce se va întâmpla în viitor?, Erik Solheim

 

  • Erik Solheim a fost ministrul norvegian al Mediului și Dezvoltării Internaționale în perioada 2005-2012. Erik a fost președintele executiv al Comitetului de asistență pentru dezvoltare al OCDE (principalul organism al donatorilor mondiali) în perioada 2012-2016 și director executiv al ONU pentru Mediu între 2016 și 2018.În prezent, este consilier principal la World Resources Institute și președinte al Institutului de Dezvoltare Verde Belt and Road din Beijing. Totodată, el este mentorul șef al Alianței Globale pentru Planetă Durabilă și Președintele Consiliului de Administrație al Fundației Afroz Shah din Mumbai.

Sesiunea sa va oferi o privire de ansamblu asupra situației globale a sustenabilității și va oferi perspectivele de viitor în acest domeniu.

 

Formele multiple ale impactului tehnologiei informației și a comunicării asupra mediului înconjurător, Pernilla Bergmark, Cercetător principal, Ericsson

 

  • Pernilla Bergmark este cercetător principal la Ericsson, axat pe impactul tehnologiei informației și a comunicării asupra sustenabilității. Interesele cercetărilor sale includ dezvoltarea metodologiei și evaluările legate de impactul asupra protecției mediului, economia circulară, granițele planetare și obiectivele globale.

Sesiunea sa va prezenta consecințele directe și indirecte  ale tehnologiei informației și a comunicării asupra mediului înconjurător în tranziția către Net Zero.

 

Participarea este gratuită, cu înregistrare pe www.virtualized.ro

La expo-conferințele Virtualized doritorii trebuie să se înscrie cu informațiile de business (e-mail de companie/ telefon/ job title).

Organizatorul își rezervă dreptul de a selecta participanții.

 

Pentru informații suplimentare, urmăriți platformele oficiale:

 

https://www.virtualized.ro/

https://www.instagram.com/virtualized/

https://www.linkedin.com/company/virtualized

https://www.facebook.com/Virtualized

Despre Universum 

UNIVERSUM este o companie construită în jurul conceptului de arhitectură de evenimente corporate cu o experiență de peste 10 ani în România, aflându-se printre cele mai mari companii din acest domeniu.

UNIVERSUM deține sub umbrela sa un întreg ecosistem de soluții pentru companii. De la organizarea de team buildingurilor recunoscute internațional, evenimente la scară largă precum: conferințe, competiții sportive, lansări de produse și festivaluri, la soluții software complete, dedicate organizării de evenimente.

Virtualized este prima expo-conferință virtuală din România, compusă dintr-o serie de evenimente online, organizate cu scopul informării și educării mediului de business autohton. În cadrul evenimentelor se abordează în timp real provocările cu care se confruntă specialiștii din mediul de afaceri și se oferă soluții rapide.

Bucharest Tech Week reprezintă festivalul care transformă Bucureștiul în capitala internațională a tehnologiei și care reunește atât profesioniștii cât și pasionații de tehnologie și inovații.

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World) este cea mai amplă expo-conferință și casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est, în care profesioniștii din întreaga regiune au acces la soluții tech B2B, insight-uri pe diferite arii digitale și o oportunitate de networking.

Târgul Imobiliarium Universitate reunește pe parcursul celor 3 zile peste 50 de proiecte rezidențiale noi din București și împrejurimi.

MyConnector este o platformă flexibilă care permite organizarea de evenimente, conferințe și expoziții online, dar și interacțiunea live între participanți.

Pentru informații suplimentare contactați [email protected], 0722233114.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here