Grupul Carmolimp a investit 0,5 milioane euro intr-un restaurant din Brasov

0
1111

Carmolimp a deschis, in centrul Brasovului,“Beraria Ciucas”, cel de-al treilea restaurant al grupului si al doilea din Brasov. Sunt planificate alte doua restaurante, tot in Brasov, cel putin unul dintre ele urmand a fi deschis pana la finalul anului curent. Pentru beraria deschisa in parteneriat cu Ciucas, valoarea investitiei Carmolimp se ridica la 0,5 milioane €.
Restaurantul a fost deschis pe locatia fostei berarii Aurora, amplasat într-o o cladire istorica importanta. Noua unitate are o capacitate de 350-360 de locuri, cu tot cu terasa si se intinde pe 1.000 de metri patrati. Pentru a pastra specificul localului, Carmolimp a incheiat un parteneriat cu producatorul berii Ciucas, un asociat de incredere, alaturi de care a investit aproximativ 500.000€ in amenajarea si modernizarea spatiului.

Noutatea consta in meniul  bogat in preparate cu bere al restaurantului

Experinta capatata in urma deschiderii primelor doua restaurante, unul in orasul Victoria, iar celalalt in Brasov, a determinat grupul Carmolimp sa isi extinda aceasta ramura a business-ului si a creat  un restaurant atipic celorlalte,  o experienta noua atat pentru dezvoltatorii ideii, cat si pentru clientii restaurantului.

Astfel, toate preparatele Berariei Ciucas, de la aperitive pana la deserturi, sunt facute dupa retete speciale care contin bere . Mai mult decat atat, pentru ca initial s-a vrut a fi si o cherhana, meniul contine din belsug si preparate din peste.

“Am considerat ca e timpul pentru o noutate intr-un oras atat de frumos si de vizitat ca Brasov si am creat acest nou concept de berarie, incurajat de familie si de parteneriatul cu producatorul berii Ciucas. Sper ca aceasta noua idee sa fie atragatoare atat pentru localnici, cat si pentru turisti”, a declarat Olimpiu Soneriu, director Carmolimp.

Compania Ursus Breweries, controlată de SABMiller, este cea care deţine brandul de bere Ciucaş, cu o istorie de peste 120 de ani.

Carmolimp este unul din cei mai mari producatori si distribuitori de carne. In prezent, opereaza un numar de 50 magazine proprii si peste 60 de unitati in sistem franciza, detinând de asemenea mai multe ferme de crestere a animalelor.

Carmolimp cel mai mare producator si distribuitor de carne ambalata in atmosfera protectoare la gramaj fix din tara. In prezent, opereaza un numar de 50 magazine proprii si peste 60 de unitati in sistem franciza. Pornita in 1993 ca o afacere de familie,  CarmOlimp reuseşte sa controleze intregul flux “de la furca la furculita”, avand in dotare atat terenurile agricole, fermele si fabricile de procesare, cat si lantul de distributie al produselor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here