In cadrul targului vor fi prezenti expozanti noi care abia si-au scos pe piata ofertele. Un exemplu este complexul residential Aleea Verde situat in Afumati, langa padure, la cativa kilometri de Bucuresti. Primele case ale cartierului au fost construite aceasta vara si sunt de tip “low energy”,
fiind axate pe incalzire pasiva si limitare de consum de energie. De exemplu, locuintele vor fi amplasate astfel incat locatarii sa beneficieze de lumina naturala cat mai multe ore pe zi, indiferent de sezon. In plus, lumina naturala este completata cu “Power led-uri” care lumineaza casele cu un consum de 80% mai mic decat un halogen. Casele se impart in doua categorii, in prima dintre acestea intrand locuintele individuale, cu o suprafata de 245 de metri patrati construiti, formate din parter plus etaj, doua balcoane si un garaj. La cheie, locuinta costa 134.750 de euro, cu TVA. In complexul de la Afumati mai sunt disponibile si case tip duplex, fiecare dintre acestea avand o suprafata de 95 de metri patrati construiti. La cheie, locuinta costa 78.850 de euro, iar semifinisata 57.000 de euro. Cei care vor semna actele de vanzare-cumparare in cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO vor primi gratuit o gradina de 300 de metri patrati, evaluata la 15.000 de euro.
Eficienta energetica la pret redus
O alta oferta care se incadreaza in categoria locuintelor eficiente energetic este cea a companiei South Pacific Constructii. Avalon Residence, cartier situat in Tunari, este compus din 80 de apartamente cu doua camere, al caror prêt beneficiaza de o reducere de aproximativ 5.000 de euro la Targul Imobiliar PROJECT EXPO . Un apartament cu doua camere si gradina proprie costa de la 45.000 de euro, iar unul cu terasa are un pret de 42.500 de euro. Acest tip de locuinte, numite “ozon homes” au parte de o izolatie sporita, care duce la costuri de intretinere scazute cu pana la 40%. Procedeele de productie si materialele sunt nepoluante, ceea ce inseamna emisii de carbon diminuate, in conformitate cu cele mai stricte norme europene. Viteza de executie a caselor este mai scazuta cu pana la 30% decat in cazul locuintelor standard, iar utilizarea de procedee si lucrari automatizate duce la diminuarea defectelor de executie. Avalon Residence va fi compus din 3 blocuri, parter plus un etaj. Fiecare apartament include in pretul de achizitie un loc de parcare.
Case de vacanta la mare si la munte
Dar ofertele din cadrul targului nu se reduc la case situate in Bucuresti. In complexul Stupinii Noi, din Brasov, sunt disponibile vile de mai multe tipuri, iar preturile pornesc de la 800 de euro/metrul patrat construit si variaza in functie de finisaje. Vilele se diferentiaza in functie de suprafata. Pentru o vila in suprafata de 150 de metri patrati construiti, dezvoltatorul cere 149.000 de euro. O vila de 215 mp costa 210.000 de euro, iar una in suprafata construita de 310 mp 231.750 de euro.
Pe plaja de la Corbu au mai ramas doar 20% din cele aproximativ 400 de loturi de case puse in vanzare in cadrul complexului Plaja Corbu Residence. Terenurile pot fi cumparate printr-un sistem de rate direct la dezvoltator, fara dovezi de venit din partea cumparatorului, fara dobanda si fara comision. Rata variaza intre 50 si 200 euro/luna, in functie de valoarea lotului achizitionat si posibilitatea extinderii creditarii pana la 60 de luni. Un lot in suprafata de 500 de metri patrati costa intre 6.000 si 8.500 de euro, suma care depinde de asezarea acestuia.
Dar cum acestia nu sunt singurii expozanti care vor fi prezenti la Targul Imobiliar PROJECT EXPO, in perioada 5-7 noiembrie sunteti asteptati la Sala Palatului pentru a va alege locuinta preferata. Veti gasi case si apartamente in aproape toate zonele capitalei si nu nunami: de exemplu, in Vest in complexul Militari Residence, in localitatea Frumusani in Solaris Parc, pe Splaiul Unirii in Confort City, in ansamblul Brancusi Residence, precum si in Brasov in Colina Mare. In plus, puteti fi unul dintre marii castigatori ai tombolelor speciale.
Targul Imobiliar PROJECT EXPO este organizat in parteneriat de catre companiile Project Events si Zero Points Consulting.
Pentru detalii suplimentare
Adina Patilea
PR Coordinator Targul Imobiliar PROJECT EXPO
Tel: +40 731 789 943
[email protected]
www.projectexpo.ro Design, anunta amenajarea business lounge-ului din cadrul Project Expo
Harmony
Bucuresti, 5 – 7 Noiembrie 2010. Harmony Design isi anunta prezenta la targul imobiliar Project Expo in calitate de partener pentru solutii profesionale de amenajare a spatiilor destinate intalnirilor si evenimentelor de business, si petreceri private avand ca reper conceptul OUTDOOR LIVING.
Fie ca este vorba de spatii destinate receptiei, intalnirilor sau managementului, multifunctionalitatea pieselor de mobilier va asigura utilizarea eficienta a spatiului fara a sacrifica partea estetica.
Respectand principiile pieselor de mobilier moderne, contemporane produsele din colectia Manutti reflecta un stil simplu, curat si transparent, potrivit oricarei culturi organizationale self confident.
In cadrul targului Project Expo, Harmony Design va ilustra prin intermediul colectiei Zendo noul concept de amenajare al business lounge-ului. Harmony Design transpune prin branduri de mobilier provenite de la case de design din EUROPA o abordare fresh, care rezoneaza cu un spirit liber si creativ.
O alta noutate cu care Harmony Design ii va incanta pe vizitatorii targului este colectia de accesorii Shades-Swiss Design “Piese spectaculoase, de forme si marimi ce iti stimuleaza imaginatia, care pot fi folosite pentru a crea, fara efort, o ambianta propice relaxarii, ” Elena Suciu, despre despre Colectia de Accesorii “Shades” by Harmony Design.
Pentru EVENIMENTE, Harmony Design- ofera spre inchiriere piese de mobilier cu proprietati 100% outdoor cu un design contemporan, minimalist, urban, fara ca serviciul de inchiriere sa implice costuri ridicate.
Harmony Design este prima companie din Romania specializata exclusiv pe mobilier outdoor de calitate. Infiintata la inceputul anului 2008, Harmony Design a introdus pe piata locala branduri de prestigiu din segmentele lux si premium: Manutti Collection si Gerhard Welzel – Collections, precum si branduri de accesorii OUTDOOR, FatBoy si NAMGRASS.
Solicitari cotatii preturi si mostre gratuite: Tel +40 0756 199 089 sau [email protected].
www.harmonydesign.ro radiante, o alternativa economica si estetica
Panourile
Experimentele efectuate au scos la iveala faptul ca panourile radiante heat-x genereaza o reducerea a consumului de energie electrica de aproximativ 50% in comparatie cu alte sisteme de incalzire. Dat fiind randamentul extrem de mare al panourilor, orice amplasare a acestora intr-un spatiu de locuit va genera o economie cuprinsa intre minim 30% si maxim 65%. In plus, odata montate aceste panouri, placile cu radiatii infrarosii nu necesita revizii, prin urmare nu genereaa costuri. Nu are ce sa se defecteze sau sa se imbacseasca la o astfel de placa. Ca si instalatia electrica, acestea trebuie inlocuite sau reinoite o data la 30 de ani.
La baza acestor panouri stau razele infrarosii. In acelasi mod in care Soarele incalzeste planeta noastra, panourile heat-x emit unde infrarosii, producand caldura. La aceasta se adauga faptul ca undele se reflecta din peretii incaperii, asigurand in acest fel o incalzire unitara mult sporita celei clasice, dar si mai economica. Inca un lucru important, caldura emisa de panourile heat-x este inmagazinata si in pereti, astfel incat peretii vor emana la randul lor caldura, reducand astfel necesarul caloric de incalzire al unui spatiu. ndele infrarosii sunt forma de energie ce are capacitatea de a incalzi obiectele fara sa incalzeasca zona limitrofa obiectului. Pentru multi ani a fost folosita in scopuri terapeutice si medicale, drept care poate fi considerata mai mult decat sigura.
Spre deosebire de sistemele conventionale de incalzire, care folosesc carburanti traditionali (de la lemn si terminand cu gazul), toate acestea emit noxe. Panourile heat-x sunt printre putinele alternative pentru un mediu curat, pentru ca folosesc exclusiv energie electrica. In plus, datorita randamentului crescut, aceste panouri nu pierd caldura, economisind astfel si energia electrica consumata, iar pentru acest fapt este inca o data ecologic.