RE/MAX Romania a finalizat o investitie intr-un sistem informatic adaptat pietei imobiliare locale cu un buget de 100.000 euro

0
1136

RE/MAX Romania , parte a liderului mondial in real-estate şi franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment, a investit 100.000 de euro intr-un nou sistem online dedicat atat agentilor din cadrul retelei, cat si clientilor acestora. Pachetul integreaza o platforma CRM, o aplicatie mobila si o noua interfata a site-ului oficial, iar investitia a fost realizata pe plan local pentru a raspunde special cerintelor pietei romanesti de real-estate.

„Chiar daca RE/MAX, la nivel global, in cele 97 de piete pe care activeaza, beneficiaza deja de un sistem asemanator folosit si pe plan local pana in acest moment, aplicabilitatea acestuia pentru Romania nu este suficient. De aceea, am considerat necesara implementarea unui sistem integrat propriu, perfect adaptat pietei locale si nevoilor agentilor romani”, a declarat Razvan Cuc, Director Regional RE/MAX Romania.

Noul sistem integreaza o platforma CRM (Customer Relationship Management), o aplicatie mobila pentru agenti, un pachet de comunicatii e-mail si un website pentru promovarea listarilor si a agentilor. Totodata, platforma este un instrument performant de marketing, care permite realizarea instanta a materialelor de promovare pentru proprietati si promovarea lor in toata baza de date de clienti, precum si multe alte facilitati de promovare.

De asemenea, aplicatia permite initierea apelurilor telefonice sau a e-mailurilor, facilitand astfel colaborarea intre agenti atat la nivel national, cat si la nivel global, sistemul fiind integrat cu cel international si tradus automat in peste 33 de limbi. Astfel, agentii locali vor avea acces la peste 1 milion de proprietati listate in platforma globala si peste 100.000 de agenti RE/MAX din 97 de tari, alaturi de care pot desfasura tranzactii in colaborare.

„Practic, aplicatia le va permite agentilor sa devina independenti pe teren si sa isi controleze activitatile zilnice direct din smartphone. in plus, sistemul are un rol important in eliminarea redundantei, fiecare informatie introdusa in aplicatie fiind sincronizata si centralizata in CRM, iar ulterior, livrata sub forma de rapoarte cu scopul de a evalua si optimiza activitatea fiecaruia”, a completat reprezentantul companiei.

Potrivit acestuia, din noul sistem nu lipseste nici website-ul www.remax.ro, noua interfata fiind conceputa in proportie de 80% pentru promovarea proprietatilor listate de catre agentii RE/MAX si 10% pentru promovarea individuala a agentilor. Astfel, fiecare agent inscris in retea va beneficia de o pagina proprie, in cadrul careia va avea posibilitatea de a-si incarca propriul videoclip de prezentare, dar si un portofoliu de proprietati tranzactionate si active. De asemenea, website-ul va pune accent pe promovarea retelei de francize RE/MAX si va deveni principalul instrument de recrutare al noilor agenti.

Dedicat in principal agentilor romani inscrisi in reteaua RE/MAX, noul sistem va fi disponibil pe baza unui abonament lunar in valoare de 15 euro.
Cum pot beneficia proprietarii de imobile de noua platforma

in ceea ce priveste avantajul proprietarilor de imobile care vor sa colaboreze cu RE/MAX, Razvan Cuc subliniaza faptul ca noua platforma va avea un impact major in facilitarea procesului de tranzactionare, dar si in educarea clientilor cu privirea la piata imobiliara.

„Unul dintre cele mai importante aspecte ale site-ului consta in posibilitatea proprietarilor de a obtine o opinie de evaluare gratuita din partea unui agent specializat in maximum 48 de ore. De asemenea, exista si o zona de noutati, prin care vizitatorii vor avea acces la informatii gratuite despre piata imobiliara si numeroase sfaturi prinvind inchiderea rapida a unei tranzactii. Un alt avantaj este ca orice proprietate listata in sistem devine vizibila instant de catre toti cei peste 100.000 de agenti RE/MAX de pe glob”, a incheiat Razvan Cuc.

Sistemul a fost dezvoltat in parteneriat cu REBS, o companie de software din Cluj-Napoca, iar implementarea proiectului a durat 10 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here