SAP anunță noi integrări de Machine Learning pentru simplificarea proceselor de gestionare a datelor

0
1119

București – Septembrie 2019 SAP, lider global în transformare digitală, a anunțat o serie de inițiative menite să simplifice procesele de gestionare a datelor pentru companii. Acestea includ capabilități noi de Machine Learning pentru SAP Cloud Platform prin serviciile SAP Data Intelligence Service, SAP Intelligent BPM și o interfață de utilizator conversațională pentru SAP Analytics. Anunțurile au fost făcute în cadrul evenimentului SAP TechEd, care a avut loc în Las Vegas în perioada 24 – 26 septembrie.

 

SAP Data Intelligence oferă clienților posibilitatea de a transforma seturi de date provenite din surse diferite în informații esențiale pentru companie, care pot influența rezultate pozitive de business. În plus, noul serviciu ajută organizațiile să adopte cele mai noi tehnologii, combinând soluțiile SAP Data Hub și SAP Leonardo Machine Learning Foundation într-o singură suită cloud integrată, prin utilizarea de framework-uri consacrate de tip open source, precum TensorFlow.

 

Serviciile SAP Intelligent Business Processes Management (SAP Intelligent BPM) ajută clienții să transforme procese de business bazate pe documente fizice (hârtie) în fluxuri de lucru digitale, oferindu-le o transparență și o vizibilitate mai bune asupra aplicațiilor de business SAP sau non-SAP. SAP Intelligent BPM integrează serviciul SAP Conversational AI, care îi ghidează pe utilizatori prin fluxuri de lucru, oferindu-le în acest timp recomandări pentru diverse acțiuni ce urmează a fi întreprinse.

 

SAP a lansat și servicii care utilizează machine learning și Internet of Things (IoT) pentru a rezolva provocări specifice de business. Acestea includ serviciul Document Information Extraction care aplică machine learning pentru a digitaliza documente nestructurate, extrăgând informațiile și corelându-le cu date relevante de business. Capabilitățile îmbunătățite pentru scenarii hibride de IoT edge și cloud oferă companiilor avantajul de a nu depinde de latența, lățimea de bandă sau conectivitatea rețelei.

 

De asemenea, SAP a mai anunțat că a extins colaborarea deja existentă cu Microsoft pentru a asigura interoperabilitatea dintre platformele de blockchain ale celor două companii. Astfel, clienții pot rula aplicațiile bazate pe blockchain în SAP Cloud Platform, care este conectat direct la serviciul Azure Blockchain.

 

SAP include, de asemenea, algoritmi de machine learning în aplicațiile SAP S/4HANA Cloud ERP și un flux inteligent de aprobare pentru departamentele de achiziții. Acesta folosește machine learning pentru a clasifica aprobările de achiziție în două categorii – importante și mai puțin importante. SAP a lansat și un set de recomandări care include exemple de cele mai bune practici pentru automatizarea proceselor (RPA) în implementările de SAP S/4HANA Cloud. Pachetul acoperă procese de business precum gestionarea comenzilor de vânzări și confirmarea achizițiilor, ajută clienții să-și reducă costurile cu forța de muncă și să răspundă mai rapid la schimbările din piață.

 

 

###

Despre SAP

SAP este lider de piață pe segmentul soluțiilor software pentru afaceri. În prezent, compania are peste 425.000 de clienți în 180 de țări, pe care îi susține în gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi aduși de economia digitală, contribuind la simplificarea proceselor de business și oferind platforma necesară pentru dezvoltarea unei strategii digitale sustenabile. 77% dintre toate tranzacțiile la nivel global trec printr-un sistem SAP.

 

Despre SAP România

SAP România, subsidiara locală a SAP SE, și-a început activitatea în 2002, numărându-se printre primii furnizorii IT locali de top. În ultimii 17 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local și la transformarea digitală a organizațiilor. Astăzi, circa 600 de companii din România utilizează soluțiile SAP, din industrii precum utilități, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producție. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienți SAP.

În 2011, SAP a demarat un proiect de investiții în România, prin deschiderea celui mai important centru de consultanță pentru tehnologiile SAP din Europa, care deservește clienții din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, cu ajutorul a peste 714 de angajați. Pentru mai multe informații, vizitați www.sap.ro.

 

###

 

Notă către editori:

Pentru a viziona și descărca materiale foto în format digital, vă rugăm accesați www.sap.com/photos. Pe această platformă puteți găsi materiale foto la rezoluție mare care pot fi utilizate în cadrul publicațiilor dvs. Pentru a viziona materiale video cu diferite topicuri, accesați www.sap-tv.com. Pe acest site sunt accesibile clipuri video care pot fi integrate pe pagini personale de internet, pot fi distribuite via e-mail sau vă puteți înregistra pentru feed-uri RSS din partea SAP TV. Urmăriți SAP pe Twitter și pe Facebook.

Clienții interesați de produsele SAP pot contacta SAP România la tel: 031.225.2812.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here