Solina Romania (fosta Supremia), membra a grupului Solina, considerat unul dintre jucatorii importanti la nivelul pietei est-europene, participa cu 4 reprezentanti la IS 2018. Exportand pe 4 continente si achizitionand materie prima din 80 de tari, avand peste 300 de angajati, Solina este cel mai mare producator de condimente si ingrediente pentru industria alimentara din Romania.
Cu sediul in Alba Iulia, Romania, Solina Romania (companie rezultata in urma achizitiei firmei romanesti Supremia de catre grupul international Solina, in anul 2017) este lider pe piata de ingrediente alimentare si condimente din Romania fiind activa in Europa de Est si Vest, precum si Scandinavia.
Compania a ajuns la mai mult de 300 de angajati si vanzari de 52,10 milioane de euro in 2016. Sistemul de Management Solina Romania (SMS), avand la baza filosofia Kaizen, este implementat la nivelul intregii companii si sustine dezvoltarea si imbunatatirea la nivel strategic si operational.
Solina Romania (ex Supremia Grup) este prima companie activa in industria alimentara din Romania, care a implementat managementul de tip Kaizen (cu participarea tuturor salariatilor). Rezultatele obtinute in cadrul acestui program sunt recunoscute la nivel international, compania devenind un punct de referinta in acest sens.
Responsabilitatea fata de mediul inconjurator este demostrata prin instalarea a 4.000 de panouri fotovoltaice cu o capacitate de 1 MW/h care asigura energia verde necesara functionarii fabricii de la Alba Iulia.
Grija pentru ceilalti nu se limiteaza la grija pentru mediu ci se traduce si prin implicarea in proiectele sociale si educationale ale comunitatii.
Solina Romania (ex Supremia) este o companie care a dezvoltat de asemenea un lant strategic de aprovizionare si procesare a condimentelor, precum si un impresionant portofoliu de solutii functionale si mixuri personalizate, avand o fabrica moderna in Alba Iulia.