Top 4 cele mai utile sfaturi in achizitia unei camere de supraveghere

0
1805

De frica hotilor sau pentru a-si pastra integritatea locuintei si a bunurilor personale, romanii au incceput sa fie tot mai deschisi la achizitia de camere de supraveghere si instalarea alarmelor, conectate de politie si companii de paza si protectie.

 

Cum piata din Romania abunda de informatii, sfaturi si ponturi cu privire la achizitia camerelor de supraveghere video, de interior sau de exterior, cei mai multi dintre potentialii clienti sunt covarsiti si nu mai stiu ce sa aleaga. Evident, si pretul este un factor important in acest proces.

 

Cum online si in magazinele fizice sunt sute de kit-uri si pachete de supraveghere, cu 2 camere, cu 3 camere, cu 8 camere, cu 16 camere, cu sau fara cablu inclus, cu sau fara hard-disk inclus, etc. multitudinea de optiuni este descurajanta pentru persoanele din afara domeniului.

 

Pentru a-ti eficientiza procesul de achizitie, am intocmit o lista cu cele mai importante 4 sfaturi de care sa tii cont atunci cand alegi o camera de supraveghere. Iata care sunt acestea:

 

 

  1. Nu te increde prea tare in specificatiile camerelor de supraveghere

 

de cele mai multe ori, pentru a atrage cumparatori, pe hartie apar foarte multe caracteristici pompoase cu privire la camerele de supraveghere si la DVR-uri. Insa, caracteristicile unei camere de supraveghere de calitate  sunt date de imaginile filmate si stocate, din care se pot extrage rasaturile persoanelor, numere de inmatriculare, etc.

 

  1. Cere exemple de imagini video captate cu camera de supraveghere pe care vrei sa o achizitionezi

 

Imaginea face cat 1000 de cuvinte, e drept, insa fimuletul valoareaza 10.000. Cea mai buna mostra este o imagine video clara si transparenta, din care se disting trasaturile si nu se vede pixelata. Ideale sunt camerele de supraveghere video HD.

 

 

  1. Specificatiile tehnice pe care trebuie sa le urmaresti

 

Aici sunt incluse:

  • Rezolutie si numar megapixeli camere supraveghere – cu cat este mai mare numarul de pixeli, cu atat mai buna imaginea.
  • Iluminator IR, potrivit pentru distantele pe care vrei sa le luminezi noaptea
  • Setarea “Day & Night” – iluminatorul IR doar ofera radiatia infrarosu de care are nevoie camera pentru a forma imaginea pe timpul noptii, dar fara functia “day&night” camera nu va sti sa foloseasca radiatia eficient.

 

  1. Alege pachete personalizabile

Niciodata nu vei putea gasi un kit deja asamblat perfect pentru nevoile tale, de aceea, e bine sa apelezi la un furnizor care iti va permite sa modifici pachetele existente si iti va oferi si sfaturi in ce priveste alegerea acelor camere mai speciale de care ai nevoie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here